Latest Post

Bill Gates avertizeaza: Lumea va intra in perioada cea mai grea a pandemiei Primariile din Romania au trecut la era digitala, oferind de acum cetatenilor servicii online – Primaria Valcea

Dupa ce s au intalnit la Skopje, autoritatile bulgare si cele ale Macedoniei de nord, au hotarat ca este timpul sa isi imbunatateasca relatiile de colaborare.

Primul ministru bulgar Kiril Petkov si omologul sau nord macedonean au ajuns la un acord comun, conform caruia, cele doua tari trebuie sa isi imbunatateasca relatiile de colaborare, pentru un viitor mai bun pentru ambele tari.

Vizita ministrului bulgar Petkov a avut loc imediat dupa instaurarea noului guvern la Skopje, condus de liderul social democrat Kovačevski.

Inainte de aceasta vizita, relatiile dintre cele doua tari balcanice nu erau chiar prea bune, ca urmare a faptului ca Bulgaria nu a fost de acord cu intrarea Macedoniei de nord in Uniunea Europeana.

Insa in urma acestei intalniri, cele doua parti au ajuns la un acord comun, urmand sa mai aiba o intrevedere in Bulgaria la Sofia in urmatoarea saptamana.

Ambele parti s au declarat multumite de rezultatele discutiei, si se asteapta la o dezvoltare a relatiilor de colaborare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *