Acasă De ultima ora DOVADA că INCENDIUL de la Bamboo a FOST PREMEDITAT. Ce...

DOVADA că INCENDIUL de la Bamboo a FOST PREMEDITAT. Ce au făcut patronii când au văzut că ARDE CLUBUL

24904
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din Capitală. Pompierii au activat Planul roșu de intervenție. Zeci de persoane au ajuns la spital cu intoxicaţii, fracturi şi atacuri de panică. În momentul izbucnirii incendiului, oamenii au încercat cu disperare să-şi salveze viaţa. Patronii clubului au încercat se pare să salveze bunurile din local.

Au fost şi scene revoltătoare la incendiu. Desi oamenii s-au îmbulzit pur şi simplu să iasă, astfel că şi-au pierdut şi încălţările în zăpadă. Aceasta situaţie destul de dramatică nu i-a impresionat însă pe proprietari. Potrivit România TV, ei au reuşit să intre în club la început, însă nu pentru a se interesa de starea victimelor, ci pentru a scoate obiecte din club.

Au încercat să iasă cu o canapea şi o statuetă, iar în momentul acela, neavând loc să treacă de o femeie care ţinea o targă cu o persoană rănită AU ÎMPINS-O FĂRĂ SĂ LE PESE CĂ PE ACEA TARGĂ ERA O FEMEIE INTOXICATĂ CU FUM.

 

 

Clubul Bamboo a mai ars din temelii şi în iunie 2005, iar atunci patronul Joshua Castellani spunea că „singurul vinovat este natura”. Cătălin Botezatu, acţionar,  ACUZA FAPTUL CĂ FOCUL A FOST PUS INTENȚIONAT.

loading...

Din 2005, de când a ars în întregime, clubul a trecut prin multe schimbări, „dezvoltându-se şi devenind un deschizător de drumuri în moda cluburilor de noapte în Bucureşti”, scriu reprezentanţii localului.

Situat pe malul Lacului Tei, clubul a fost distrus complet de flăcări prima dată în 2005, în urma unui incendiu izbucnit pe terasa din lemn a discotecii. Atunci, în mai puţin de o oră, clubul a fost distrus. Avea o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, fiind format din două clădiri, cu o investiţie de 5 milioane de euro. El aparţine italianului Joshua Castellani, un bun prieten al designerului Cătălin Botezatu.

„Bamboo Club a fost fondat în 2002 şi a devenit în scurt timp unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din Sud-Estul Europei, graţie unei capacităţi uimitoare şi unui stil unic. Construit să impresioneze prin decor, muzică, dansatori, show-uri. Artişti internaţionali cunoscuţi care au urcat pe scena clubului Bamboo au stabilit un standard între cluburile de noapte din Bucureşti, la nivel înalt”, este prezentarea clubului pe pagina de Facebook.

În 2010, a fost construită o nouă scenă spectaculoasă, de către echipa care a ridicat scena pentru Cirque du Soleil şi Moulin Rouge.

Clubul avea o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi, iar scena era înconjurată de scaune pentru VIP-uri, în timp ce DJ-ul îşi desfăşura activitatea în jurul scenei. Arhitectura extravagantă, decorul sofisticat şi stilul original au definit clubul Bamboo.

În urma incendiului, clubul a fost distrus în totalitate.

Avocaţii administratorilor clubului Bamboo susţin că acesta avea toate documentele necesare funcţionării, conform normelor legale, că au fost respectate toate reglementările privind căile de acces şi de evacuare şi că toate dotările în caz de incendiu au fost funcţionale.

Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a declarat că Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare, iar în această lună urma să fie amendat. El a precizat însă că planul de acţiune la incendiu al clubului era avizat de ISU.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/incendiu-bamboo-imagini-revoltatoare-ce-au-facut-patronii-cand-au-vazut-ca-arde-clubul_336710.html#ixzz4WOGdlW8T

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here