Acasă Video Au gasit o vaca moarta extrem de umflata pe un camp si...

Au gasit o vaca moarta extrem de umflata pe un camp si li s-a parut ciudat, asa ca au vrut sa afle ce are in interior. E incredibil ce s-a intamplat cand au inceput sa o taie pe burta f

7833
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Totul a inceput dupa ce mai multi barbati care se plimbau cu tractorul pe un camp au gasit, la un moment dat, o vaca moarta. Nimic nu pare a fi ciudat pana aici, doar ca animalul era extrem de umflat.

Curiosi, oamenii au vrut sa afle ce are in interior, asa ca unul dintre ei a luat un cutit si a inceput sa o sectioneze in zona abdomenului.

La cateva secunde un lucru socant s-a intamplat: vaca pur si simplu a explodat, iar continutul din intestinele ei a inceput sa se reverse cu un jet destul de puternic, asemenea unei fantani arteziene.

loading...

Abia dupa aceasta intamplare oamenii si-au dat seama ca animalul era umflat din cauza acumularii de gaze din sistemul digestiv. Iata imaginile:

 

SURSA: http://www.kanald.ro/au-gasit-o-vaca-moarta-extrem-de-umflata-pe-un-camp-si-li-s-a-parut–ciudat–asa-ca-au-vrut-sa-afle-ce-are-in-interior–e-incredibil-ce-s-a–intamplat_58456.html#sthash.ZH7CqTYw.dpuf

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here