Acasă Gadgets Invenția așteptată de MILIARDE DE FEMEI! DE necrezut ce POATE SĂ FACĂ...

Invenția așteptată de MILIARDE DE FEMEI! DE necrezut ce POATE SĂ FACĂ ACEST mic DISPOZITIV! Bărbați, priviți și luați LECȚII!

25722
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Fetele care fac videochat folosesc o strategie perversă care zăpăceşte mintea celor care plătesc pentru a le vedea în acţiune.

Un vibrator special, OhMiBod, este ultimul atu al fetelor care se dezbracă pentru bani în faţa camerei web. Conform playtech.ro, o companie care se ocupă de producerea jucăriilor sexuale se află în spatele acestei invenţii.

Practic, a fost creată o aplicaţie ce poate fi instalată pe dispozitive inteligente şi care poate controla vibratorul partenerei de la orice distanţă. Astfel, acţiunea devine foarte interesantă pentru toate părţile implicate.

loading...

Modelul care foloseşte vibratorul modern în zona intimă, va simţi orice click al celui care care se uită la ea şi care plăteşte sume importante pentru această experienţă. Orice apăsare simţită de respectiva costă foarte mult, iar bărbaţii nici nu îşi dau seama cum rămân fără bani, pentru că timpul trece foarte repede când modelul intră pe culmile plăcerii generate de vibratorul controlat de clientul ei.

OhMiBod Remote a fost prezentată prima oară în Las Vegas, la CES 2015, şi poate fi personalizată astfel încât intensitatea să fie controlată manual. Au fost produse şi vibratoare wireless cu muzică, foarte apreciate în studiourile de videochat.

SURSA:  http://www.evz.ro/ultima-inventie-perversa-de-la-videochat-stoarce-banii-barbatilor-femeile-castiga-sume-imense-cu-o-tehnologie-super-incitanta-l-foto-in-articol.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here