Acasă Socant Un grup de luptători MMA provocați la bătaie de niște ”șmecheri” INTERLOPI...

Un grup de luptători MMA provocați la bătaie de niște ”șmecheri” INTERLOPI într-un bar din Bârlad! RROMII au fost PUȘI imediat la RESPECT! Uite ce le-au făcut!

38451
0
DISTRIBUIȚI
loading...
Două persoane au ajuns la spital, noaptea trecută, în urma unui scandal sângeros produs într-un bar. În bătaie au fost implicați membri unui clan interlop și luptătorii unui club de MMA.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 01.00 în barul Alicrisa din Bârlad, când între Robert Dura (27 de ani) și un luptător MMA a izbucnit o ceartă, care ulterior a degenerat într-o bătaie generală între cele două tabere, scrie estnews.ro.

„Cercetările sunt în plină desfășurare în acest caz. Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate motivele de la care a pornit scandalul. Cert este că cele două tabere s-au luat la bătaie în barul din zona Stației CFR Bârlad. După sosirea forțelor de ordine, spiritele s-au mai potolit. Însă, ulterior, undeva în zona Pieței agro-alimentare centrale, cele două tabere s-au încăierat din nou”, a declarat comisarul – șef Ștefan Sofrone, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma altercației, Robert Dura și un luptător MMA au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la Compartimentul de Primire Urgențe din cadrul  Spitalului de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad.

loading...

Întrucât în curtea spitalului s-au adunat tot mai mulți membri ai clanului Dura, medicii de la Urgențe au solicitat sprijinul Jandarmeriei, care imediat a trimis trupe la fața locului.

Mai mult, în scurt timp a ajuns în curtea spitalului bârlădean și o echipă de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Vaslui

sursa:

http://www.reporterntv.ro/stire/scandal-sangeros-intr-un-bar-mai-multi-interlopi-si-luptatori-mma-s-au-luat-la-bataie

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here