Acasă Romania Încet, încet România SE TREZEȘTE! Sătenii aceștia au oprit două camioane încărcate...

Încet, încet România SE TREZEȘTE! Sătenii aceștia au oprit două camioane încărcate cu lemn furat în comuna Măguri Răcătău și ȘI-AU FĂCUT SINGURI DREPTATE! Uite ce le fac HOȚILOR!

58274
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Circa o sută de persone din comuna clujeană Măguri Răcătău au oprit la miezul nopţii două camioane încărcate cu lemn. Oamenii susţin că lemnul ar fi fost tăiat ilegal. Camioanele sunt acum la sediul Poliţiei care desfăşoară cercetări pentru a stabili provenienţa lemnului.

loading...

Poliţia din Măguri Răcătău a fost sesizată de localnici în legătură cu un transport ilegal de lemn. Circa o sută de persone nu au mai aşteptat reacţia poliţiei şi au oprit singuri camioanele. “Poliţia a fost sesizată azi-noapte, la circa 12 noaptea, că au fost oprite în trafic două camioane cu lemne. Cele două camioane au fost duse la postul de poliţie din Măguri Răcătau. Acum se desfăşoară cercetetări pentru stabilirea legalităţii transportului. Persoanele din camioane au fost legitimate şi acum o echipă face verificări”, a declarat pentru “Adevărul” purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Anca Sidonia Bolba, titrează: Adevarul.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here