Acasă Noutati Igiena intima corecta INAINTE DE O PARTIDA DE AMOR. Greșeala pe care...

Igiena intima corecta INAINTE DE O PARTIDA DE AMOR. Greșeala pe care MULȚI O FAC fără să știe

20969
0
DISTRIBUIȚI
loading...

In primul rand, nu uita de igiena personala. Bolile cu transmitere sexuala pot aparea din cauza anumitor infectii cauzate proasta igiena. In al doilea rand, trebuie sa te asiguri ca vei folosi mijloace contraceptive.

Prezervativul este important nu doar pentru evitarea unei sarcini nedorite, ci si pentru a tine la distanta o boala sexuala. Nu in ultimul rand, asigura-te ca esti depilata. In timpul unei partide sexuale ambii parteneri transpira mult, iar umezeala, mai ales in zonele cu pilozitati, favorizeaza formarea de colonii bacteriene daunatoare.

De ce este importanta igiena intima:

Cel mai des intalnite probleme cauzate de o igiena intima precara sunt infectiile vaginale, cistitele si iritatiile vulvei. Igiena intima trebuie realizata zilnic, chiar si in perioada menstruatiei. Sangele menstrual are un miros neplacut nu pentru ca ar contine microbi, ci pentru ca intra in contact cu germenii din aer si bacteriile. Inainte de realizarea igienei intime, este necesara spalarea corecta a mainilor. Se pot folosi dezinfectanti.

loading...

aid262650-728px-have-a-healthy-vagina-step-1

Sunt nerecomandate dusurile vaginale. Igienizarea trebuie facuta cu accent pe zona externa, indiferent de secretiile care apar. Vaginul secreta substante naturale prin care se apara de microbi. Practic, organul sexual feminin se spala singur.

De aceea, e bine sa se evite folosirea sapunurilor, a sampoanelor sau a gelurilor de dus in curatarea acestei zone. Pentru o spalare adecvata in interior se foloseste un irigator, iar igienizarea se face doar cu apa fiarta si apoi racita. Flora vaginala poate fi afectata de apa cu impuritati, motiv pentru care trebuie fiarta inainte.

SURSA: http://www.vocea-romanilor.ro/2017/01/10/igiena-intima-corecta-inainte-de-o-partida-de-sex-greseala-pentru-care-femeile-dau-bani-la-medici/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here