Acasă International VIDEO care ȘOCHEAZĂ PLANETA: MICHAEL JACKSON a fost UCIS. Marturisirea completa a...

VIDEO care ȘOCHEAZĂ PLANETA: MICHAEL JACKSON a fost UCIS. Marturisirea completa a unui fost agent FBI despre uciderea starului.

1245
0
DISTRIBUIȚI
loading...

 

Detalii ingrozitoare ies la iveala. Marturiserea completa a unui fost agent FBI, despre uciderea starului.

Michael Jacson, regele muzicii pop, a murit in 25 Iunie 2009. Cauza oficiala a mortii a fost stabilita ca fiind o supradoza de sedative si propofol. Justitia americana l-a gasit vinovat pe dr. Conrad Murray, doctorul personal al starului.

Dar adevarul este mult mai sinistru decat a fost prezentat. Conrad Murray este doar un tap ispasitor, care ascunde societatea secreta Illuminati.

loading...

Povestea pe care nu vor ca tu sa o auzi include afilierea de lunga durata a starului cu Illuminati, asociere care a sfarsit tragic, cu moartea cantaretului. Inca de pe vremea Jacson Five, a fost racolat de catre  Illuminati. Face parte din planul de lunga durata a societatii de a recruta artisti de succes. Illuminati foloseste cantecele acestora pentru a introduce mesaje subliminale de control mental. Dupa ce a ajuns pe culmile gloriei, M. Jackson a realizat pericolul pe care Illuminati il reprezinta pentru omenire si a contactat CIA, oferindu-se sa divulge secrete in schimbul protectiei.

Michael stia ca nu poate vorbi fara perdea impotriva Illuminati. Singura sa metoda a fost sa ascunda mesaje ascunse in coperta unui album pentru a oferi informatii publicului si agentilor CIA. „Remembr the Time” a fost scrisa de Michael ca o oda a perioadei pre-Illuminati. „Keep the Faith” a fost un mesaj codat catre „tradatorii” cauzei Illuminate, pentru a-si pastra credinta. Michael simtea ca zilele ii sunt numarate.

Initial Illuminati a incercat sa-l discrediteze cu acuzatiile de molestare a copiilor. Cand planul a esuat, l-au omorat.

SURSA:

http://www.vocea.net/cancan/video-michael-jackson-a-fost-ucis-de-catre-o-societate-secreta-un-fost-agent-fbi-deconspira-cine-l-a-ucis-pe-starul-american

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here