Acasă International „Cu salariile de aici nu putem supraviețui” Refugiații sirieni ajunși în ȚARA...

„Cu salariile de aici nu putem supraviețui” Refugiații sirieni ajunși în ȚARA NOASTRĂ vor să plece cât mai repede, chiar dacă și-au găsit de muncă.

816
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Refugiații sirieni care au ajuns în România sunt foarte nemulțumiți, fiindcă nu doreau să fie trimiși în țara noastră și vor să plece cât mai repede.

Rami Salama și alți patru sirieni au primit documentele de călătorie românești, la doar trei săptămâni de la sosire însă se întreabă cum își poate construi o nouă viață într-una dintre cele mai sărace țări din Europa.

„Chiar dacă aș munci zi și noapte, nu mi-aș putea întreține familia cu salariile de aici”, s-a plâns sirianul care are cinci copii, informează Aktual24.

loading...

Mohammed Abu Issa a reușit să își găsească o slujbp. El lucrează la un restaurant din Constanța, dar nu este prea încântat, fiindcă muncește „până la ora 2 noaptea” și nu își vede „niciodată copiii”. Și Salama și Abu Issa se gândesc dacă să se întoarcă.

În noiembrie 2015, Uniunea Europeană a demarat un proiect de relocare a 160.000 de refugiați din Grecia și Italia în alte state europene. României i s-a alocat o cotă de 6.205 persoane, dintre care au sosit doar 463.

SURSA:

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/refugiatii-sirieni-ajunsi-in-romania-vor-sa-plece-cat-mai-repede-chiar-daca-si-au-gasit-de-munca-cu-salariile-de-aici-nu-putem-supravietui-173450.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here