Acasă Video INCENDIU CLUB BAMBOO. IMAGINI EXPLOZIVE surprinse de camerele de supraveghere. Ce...

INCENDIU CLUB BAMBOO. IMAGINI EXPLOZIVE surprinse de camerele de supraveghere. Ce s-a întâmplat ÎN CLUB ÎNAINTE DE IZBUCNIREA INCENDIULUI?

1146
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Un incendiu extrem de violent a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo din Capitală. 38 de tineri au ajuns la spital. 27 de ambulanţe şi 24 de echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor.

Incendiu uriaş la clubul Bamboo din Bucureşti, 38 de persoane au ajuns la spital, arată ultimul bilanţ oficial. Peste 50 de ambulanţe şi maşini de pompieriau au intervenit la faţa locului, iar salvatorii nu exclud ca înăuntru să fi fost prinşi oameni. Mulţi s-au salvat sărând în piscina clubului şi în lacul din apropiere, iar flăcările s-au extins pe 2.500 de metri pătraţi. Cea mai mare parte a clubului s-a prăbuşit. Autorităţile au confirmat că acest club nu avea toate autorizaţiile de funcţionare.

 Înainte de izbucnirea flăcărilor, tinerii se distrau în club fără să bănuiască vreo secundă că în câteva minute întreaga clădirea o să fie mistuită de un incendiu violent.
loading...

Dosarul depus de Bamboo pentru autorizația de funcționare era incomplet. „Clubul nu avea autorizaţie de funcţionare şi autorizaţie de construcţie receptionată. Acesta este şi motivul pentru care nu avea autorizaţie de funcţionare”, a spus viceprimarul, într-o intervenţie la Digi 24.

El a spus că nu ştia aceste lucruri, dar că s-a interesat sâmbătă dimineaţă. Popescu a precizat că acest club a fost amendat din acest motiv anul trecut, urma să fie din nou amendat în această lună şi urma să îi fie suspendată şi activitatea.

Viceprimarul a subliniat însă că ISU a avizat planul de acţiune în caz de incendiu al clubului Bamboo.
Vezi imaginile AICI

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here