Acasă Fără categorie Mesajul RADICAL al unui AFACERIST BRTIANIC pentru ROMÂNI: „SUNTEȚI o ȚARĂ IEFTINĂ,...

Mesajul RADICAL al unui AFACERIST BRTIANIC pentru ROMÂNI: „SUNTEȚI o ȚARĂ IEFTINĂ, cu CONDUCĂTORI IEFTINI, POLITICIENI CORUPȚI şi ASTA MERITAŢI!”

5649
0
DISTRIBUIȚI
loading...

România atrage anual zeci de vânători străini, cărora nu le pasă de protejarea speciilor pe cale de dispariţie în Europa. Anca T. a semnalat pe reţelele de socializare un caz al unei firme din Scoţia care organizează excursii de vânătoare în România.

Indignată de poză postată pe Facebook de un vânător care a ucis cu sânge rece un exemplar de urs brun, ea i-a scris lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd. următorul mesaj: „Vă rog nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?”.

loading...

Răspunsul pe care Anca l-a primit a fost de-a dreptul revoltător.
„Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii. Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”, a scris britanicul, care face bani grei din afacerea pe care a dezvoltat-o.

Pentru o excursie de vânătoare a urşilor bruni în România, Hunting and Sporting Scotland Ltd solicită un onorariu de 4.500 de euro şi nu este singura care face acest lucru. Alte firme străine organizează şi vânătoare de cerbi, capre negre, şi lupi, cu toate că vorbim despre specii protejate prin lege.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here