Acasă Fără categorie “Am fost la analize, iar acum trec la…” Medicilor nu le-a venit...

“Am fost la analize, iar acum trec la…” Medicilor nu le-a venit sa creada cand au citit rezultatul analizelor facute de Denisa

28487
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Starea Denisei Răducu s-a înrăutățit pe zi ce trece.  Organismul artistei era slăbit, încă de la debutul bolii, iar medicii au fost îngroziți de ce au văzut în corpul ei, încă de la primele analize.

loading...

Vraciul artistei, Marian Vasile, a vorbit despre starea dezastruoasa in care se afla artista, cu putin timp inainte sa inceapa tratamentul naturist prescris de el.

“Avea nişte analize extraordinar de rele. Proteina C reactivă trebuie să fie mai mică decât 5 şi ea avea 235. TGO era 700. Asta era înainte de Viena. (…) Dovada e că peste două săptămâni când i-am spus <<Deni, trebuie să facem nişte analize>>. S-au mirat şi medicii. TGO de la 700 a ajuns la 130, proteina C reactivă de la 235 la 145. Inflamaţiile se duceau.  (…) După două săptămâni, când am trimis-o să-li refacă analizele, a plecat singură cu maşina în oraş. S-a făcut ceasul 11, am spus să o sun <<Denisa, eşti ok?>>. <<Da Marine, sunt în oraş. Am fost la analize şi acum trec puţin pe la o prietenă şi mă duc acasă>>”, a declarat Marian Vasile, vraciul Denisei, la un post de televiziune.
Dupa ce a inceput tratamentul naturist, Denisa s-a simtit o perioada mai bine, insa apoi, simptomele bolii au lovit-o din plin.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here